opc_loader

In 2017 een unieke actie voor alle  Jura Professional machines. Deze actie is alleen geldig bij Van Wessel Koffie, Wespresso en Coffee Up! Alle genoemde bedrijven zijn onderdeel van VAN WESSEL KOFFIE de specialist in koffie voor het MKB in Nederland.

Bij aankoop van een Jura uit de Professional line ontvangt u het BTW bedrag in koffie en Jura onderhouds producten retour. Deze actie is ook geldig indien u de machine bij ons least. Dit kan al vanaf 29 euro per maand!

Bij elk model staat exact wat het BTW bedrag is en wat u daarvoor retour ontvangt. Omdat bij sommige modellen het bedrag flink oploopt is levering van de koffie ook in delen mogelijk zodat u de juiste keus in smaak kunt maken.

Stel u koopt de Jura Giga X3 t.w.v. € 3.789,00. Het BTW bedrag bij deze machine is € 795,00. Minimaal de helft van dit bedrag ontvangt u in Van Wessel Koffie naar keuze en de rest in Jura onderhouds producten en/of accessoires.

Dit houdt in dat u minimaal 2800 kopjes koffie gratis drinkt en voorlopig geen onderhoudsproducten voor uw Jura hoeft te kopen. Dat is toch wel de beste Jura actie van het jaar, vindt u niet?

 

Menu