opc_loader

NIVONA produkten zijn de nieuwe aantrekkelijk en alternatieve koffiemachines van deze tijd:
Sinds vele jaren heeft Nivona Apparate GmbH innovatieve kwaliteit koffiemachines op de markt. Nivona is gevestigd in Neurenberg Duitsland.
Het beleid van Nivona is het tegenovergesteld van de gelijkwaardige concurrentie, Nivona is een merk welke uitsluitend in de exclusieve vakhandel te verkrijgen is. Om deze reden is zijn Nivona producten dus niet te vinden in de grotere warenhuizen of prijsvechters, maar alleen verkrijgbaar bij de door NIVONA goedgekeurde dealers.

Vriendelijk in gebruik maakt emotie en hartstocht los voor een heerlijke kop koffie: dit zijn de kenmerken van het merk NIVONA. Met deze doelstelling verovert het merk een nieuw segment in de harten van consumenten. NIVONA betekent hartstochtelijke, en smaakvolle koffie.

Nivona producten levert de klant een eerste kwaliteit vanaf het begin. Onze Nivona producten hebben een lange levensuur een zijn technisch doorgetest. Service en losse onderdelen zijn zo ontworpen dat deze makkelijk in gebruik zijn. Het design en de kwaliteitsnorm evenaren de Zwitserse maatstaaf.
Als laatste het belangrijkste onderdeel de consument: De kwaliteit en de service. Wij kunnen u voorzien van alle nodige informatie tot het gebruik van uw machine. En mocht er onverhoopt een technisch probleem zijn met uw machine dan staan wij uiteraard voor uw klaar met onze service.

De catalogus 2016 kunt u hier downloaden. 

Wilt u de allernieuwste modellen bekijken en compleet op de hoogte zijn van de nieuwe modellen en ontwikkelingen? Kijk hier voor het laatste nieuws over NIVONA 2016 / 2017.

Deze maand een extra aantrekkelijke actie op de Nivona espressomachines! U ontvangt 10% van het aankoopbedrag in koffiebonen en NIVONA onderhoudsmiddelen. LET OP! DEZE ACTIE IS NIET GELDIG IN COMBINATIE MET DE INRUILACTIE! KIES UW VOORDEEL!

Let op! De officiele Nivona garantie is 24 maanden! Die geven wij dus. Er zijn goedkopere internet aanbieders (geen officiele Nivona dealers) die slechts 12 maanden garantie geven en dus ook geen officiele Nivona garantie.

Menu