opc_loader

Het was in 1945 direct na de Tweede Wereldoorlog dat de Italiaan Ing. Perugia startte met de productie van molentjes voor Parmezaanse kaas, gehakt en natuurlijk ook koffiebonen. Quick Mill Italia was geboren. In 70 jaar tijd is er veel veranderd. Zowel de techniek als de vormgeving van de espressomachines. Maar gebleven is de filosofie ‘create per durare nel tempo’ (gemaakt om lang mee te gaan). Héél erg lang weten we inmiddels…

De Italiaanse vlag op de espressomachines is een trotse verwijzing naar het feit dat alle espressomachines en koffiemolens volledig in eigen huis, in Italië worden ontwikkelt én geproduceerd. Van duurzame materialen als koper, brons, roestvrijstaal. Het unieke Quick Mill thermoblock met koperen leiding, zoals onder meer toegepast in de espressomachines Quick Mill 820 en Quick Mill 3000 serie, zorgt voor een zeer snelle opwarming naar koffie temperatuur, een perfecte temperatuurbeheersing en de beste bescherming tegen kalkaanslag.

Deze maand ontvangt u bij aankoop van een Quickmill espressomachine een Barista pakket t.w.v. minimaal 10% van het aankoopbedrag. U bestelt de machine en de produkten (onderhoud, uitklopbak, accessoires, koffie etc.) die u extra wenst en gebruikt bij het afrekenen de couponcode "baristapakket". De 10% wordt dan direct verrekend, heel eenvoudig!

Wil je meer bestellen dan de 10% van het aankoopbedrag? Dat kan.....de korting tikt gewoon door bij een hoger bedrag. Geen kleine lettertjes maar gewoon voordeel.

Artikel 1 tot 24 (van de 24 artikelen).  Resultaat: 1
Artikel 1 tot 24 (van de 24 artikelen).  Resultaat: 1
Menu